ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΒΔΑΚΗΣ

lavdakis1Ο Μανώλης Λαβδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Ιουλίου 1979. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με την πυγμαχία σε ηλικία 14 ετών, στις ακαδημίες του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου υπό τις οδηγίες του πρώην πρωταθλητή και ομοσπονδιακού προπονητή Μάκη Κολέθρα.

Σαν αθλητής, εμφανίζει ήθος, επιμέλεια και εξαιρετικές ικανότητες. Την ίδια χρονιά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (1995) ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την πρώτη θέση.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το 1996, στέφεται πρωταθλητής εφήβων νικώντας όλους τους αντιπάλους του με διακοπή στον 1Ο γύρο, γεγονός που του εξασφαλίζει την είσοδο του στην Εθνική Ομάδα.

Στη συνέχεια παίρνει μέρος σε διεθνείς αγώνες και κατακτά πάλι την 1Η θέση στο Διεθνές τουρνουά « Αλεξάνδρεια», στα «Τοφάλεια» και στα «Τσαγκράκεια». Ακολουθεί η συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στην Αγγλία στο 1997 όπου εντυπωσιάζει με το ταλέντο του. Από το 1998 μέχρι και το 2002 συμμετέχει σε αγώνες Πυγμαχίας Α’ κατηγορίας Ανδρών όπου διακρίνεται κατακτώντας 2 Χάλκινα και 1 Χρυσό μετάλλιο.

Το 2004 αποφασίζει να ασχοληθεί με την προπονητική. Για τον σκοπό αυτό παρακολουθεί σειρά σεμιναρίων προπονητικής, ψυχολογίας και θεωρητικής ανάλυσης του αθλήματος της πυγμαχίας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα δέχεται την πρώτη πρόταση από σχολή πολεμικών τεχνών να αναλάβει το τμήμα του Box όπου αρχίζει να διαφαίνεται και η αξία τους σαν εκπαιδευτής.lavdakis2

Το 2008 ταξιδεύει στην Αμερική . Εκεί παραμένει για περίπου 2 χρόνια όπου εργάζεται ως assistant coach δίπλα στον διάσημο προπονητή Bill Johnson και παραλλήλως συμμετέχει ενεργά στις προετοιμασίες του Έλληνα Πρωταθλητή Μιχάλη Αρναούτη, Mighty Mike Arnaoutis, με τον οποίο συνδέεται δια προσωπικής φιλίας από το 1997. Ταυτοχρόνως ,ο Bill Johnson αναθέτει στον Μανώλη την επίβλεψη της εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών της Πυγμαχικής Ακαδημίας P.A.L. Την περίοδο αυτή ο Μιχάλης Αρναούτης , μετά από σειρά μεγάλων εμφανίσεων, με τον Bill Johnson στην γωνία του ως Head Coach και τον Μανώλη ως assistant coach κατακτά την ζώνη USBA-IBF και την υπερασπίζεται επιτυχώς 3 φορές.

Το 2010 επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεργάζεται άμεσα με τον πυγμαχικό σύλλογο « Γ.Σ Λεωνίδας Πειραιά». Οι επιτυχίες δεν αργούν να έρθουν και οι αθλητές του διακρίνονται στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ερασιτεχνικής πυγμαχίας 2010-2011-2012.
Το όραμα του να ιδρύσει την δική του πυγμαχική λέσχη γίνεται πραγματικότητα το 2012 και έτσι η σχολή πυγμαχίας «ΠΕΡΣΕΥΣ» είναι γεγονός. Οι αθλητές του Perseas Boxing Club ξεχωρίζουν για την άρτια κατάρτιση τους και την παρουσία τους στα ring.

lavdakis3Τον Ιούνιο του 2014 αναχωρεί με την αθλήτρια του Χριστίνα Λιναρδάτου ως επίσημος προπονητής και manager της για την Αμερική και την Δομινικανή Δημοκρατία έχοντας εξασφαλίσει μία σειρά επαγγελματικών αγώνων με σκοπό να κατακτήσουν τον παγκόσμιο τίτλο. Το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και η δυναμική τους παρουσία τούς οδηγεί γρήγορα στην νίκη των τριών πρώτων επίσημων αγώνων με εντυπωσιακά αποτελέσματα ( Τ.Κ.Ο στους δύο πρώτους , με μεγάλη διαφορά σημείων ο τρίτος). Τα επόμενα βήματα για την κατάκτηση μιας ζώνης σχεδιάζονται προσεκτικά και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Μανώλης Λαβδάκης συνεχίζει να εργάζεται με αγάπη και σεβασμό προς την πυγμαχία, παρακολουθεί και ενημερώνεται συνεχώς όσον αφορά τις εξελίξεις του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο και μελετά την εφαρμογή κάθε νέας τεχνογνωσίας και την ενσωμάτωση της στην διδασκαλία του. Καταβάλει δε, συνεχώς προσπάθεια ώστε οι αθλητές του να διαπρέπουν τόσο στο ήθος όσο και στις διακρίσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΙΟΣ

samios1Ο Γιώργος Σάμιος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες το 1991 ξεκινώντας Tang soo do και στη συνέχεια με το Kick Boxing και συγκεκριμένα με το στυλ του full contact. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων του στο πολεμικό ναυτικό ασχολείται με την πυγμαχία και αργότερα με το κικ μποξινγκ με τα στυλ low kicks και K-1 rules. Σαν αθλητής έχει συμμετάσχει σε πολλούς διασυλλογικούς αγώνες ξεκινώντας από το semi contact και συνεχίζοντας στο full contact τα low kicks και το box.

Το 2007 μετά από παρότρυνση του δασκάλου του αποφασίζει να ασχοληθεί με την προπονητική διδάσκοντας κικ μποξινγκ και πυγμαχία σε διάφορα γυμναστήρια και αθλητικούς συλλόγους. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 2ου βαθμού από την πανελλήνια ομοσπονδία κικ μποξινγκ και πτυχιούχος προπονητής αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο άθλημα του κικ μποξινγκ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

xristina1Η Χριστίνα Λιναρδάτου γεννήθηκε το 1988 στο Santiago της Δομινικανής Δημοκρατίας και είναι ελληνικής καταγωγής.

Το 2004, το ανήσυχο πνεύμα της, την οδηγεί στις πολεμικές τέχνες αρχικά με το kick Boxing όπου είναι κάτοχος της μαύρης ζώνης – 1Dan. Το 2010 αποφασίζει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την πυγμαχία υπό καθοδήγηση του δασκάλου Μανώλη Λαβδάκη ενώ από το Σεπτέμβριο του 2013 έχει αναλάβει τμήματα του Perseas Boxing Club ως εκπαιδεύτρια.

Οι διακρίσεις της είναι:

Kick Boxing

 • 2005 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 3η Θέση
  • 2005 European Πρωτάθλημα 2η Θέση
  • 2007 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 1η Θέση
  • 2008 International Open Championship 1η Θέση
  • 2008 Athens Challenge Tournament 2η Θέση

Ερασιτεχνική Πυγμαχία

 • 2008 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 3η Θέση
  • 2009 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 1η Θέση
  • 2010 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2η Θέση
  • 2011 Διεθνές Τουρνουά Minoan cup 1η Θέση
  • 2012 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 1η Θέση

Ημιπαγγελματική Πυγμαχία

 • 17/02/2013 Scorpion 3 νίκη απέναντι στην Mildranovic Tamara με ομόφωνη απόφαση
  • 06/04/2013 EBO 1 νίκη απέναντι στην Δήμητρα Δημητρακοπούλου (Γιαννούλας Stam Academy) με ομόφωνη απόφαση
  • 06/05/2013 Scorpion 4 νίκη απέναντι στην Μαρία Πανταζή (Aσκητής) με ομόφωνη απόφαση
  • 06/10/2013 Scorpion 5 νίκη απέναντι στην Χριστίνα Αθανασοπούλου (Μαράτος/No limits) με split decision
  • 08/12/2013 No Limits 22 νίκη απέναντι στην Χριστίνα Αθανασοπούλου (Golden Corner/No limits) με ομόφωνη απόφαση

Το Ιούνιο του 2014 η Χριστίνα Λιναρδάτου μαζί με τον προπονητή και manager της Μανώλη Λαβδάκη αναχωρούν για Αμερική και Δομινικανή Δημοκρατία. Εκεί η Χριστίνα θα δώσει μια σειρά αγώνων επαγγελματικής πυγμαχίας ακολουθώντας τον δρόμο που οδηγεί στον παγκόσμιο τίτλο. Η δυναμική της παρουσία και οι ικανότητες της φάνηκαν αμέσως και εκτός Ελλάδος όπου κατέκτησε τη νίκη στους τρεις πρώτους αγώνες τους οποίους έδωσε.xristina2

Επαγγελματική Πυγμαχία

 • 19/7/2014 Coliseo Pedro Julio Nolasco στην Λα Ρομάνα Δομινικανής Δημοκρατίας απέναντι στην Claribel Ferrera με νίκη (Τ.Κ.Ο) στον πρώτο γύρο
  • 09/08/2014 La Cacha,Club le Clubada, στο Sanτiago de los Cabaleros απέναντι στην Rocio de Leon με νίκη (ΤΚΟ) στον πρώτο γύρο
  • 01/10/2014 στο Sanτiago de los Cabaleros απέναντι στην Yoseidy Zarzuela με νίκη (ομόφωνη απόφαση)
  • 01/11/2014 στο Momo Car Wash, Salcedo, Dominican Republic απέναντι στην Evelina Diaz με νίκη (RTD)
  • 13/02/2015 στο Polideportivo Laguna Salada, Valverde Mao, Dominican Republic απέναντι στην Carolina Martinez με νίκη (TKO)
  • 25/04/2015 στο Club La Cluvada, Santiago de los Caballeros, Dominican Republic απέναντι στην Yoseidy Zarzuela με νίκη (ομόφωνη απόφαση)
  • 29/11/2015 στο Aria Suite, Woodhouse Street, Leeds, Yorkshire, United Kingdom απέναντι στην Sam Smith με νίκη (PTS)
  • 19/03/2016 στην Αθήνα, Ελλάδα απέναντι στην Lela Terashvili με νίκη (KO)

http://boxrec.com/boxer/694512

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Η Ελευθερία ασχολείται με το box πάνω από 20 χρόνια με αμέτρητες  διακρίσεις στην ερασιτεχνική και επαγγελματική πυγμαχία, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Από το 2011 eleutheriaασχολείται με την προπονητική (κάτοχος διπλώματος προπονητή Πυγμαχίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), διδάσκοντας πυγμαχία σε πολλές Αθηναϊκές σχολές.

Στο Perseas Boxing Club έχει αναλάβει την νέα γενιά διδάσκοντας το παιδικό και αρχάριο τμήμα, Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στις 7μμ.

Μερικές από τις επιτυχίες της στον χώρο της πυγμαχίας:

 • Πρωταθλήτρια Ελλάδος από το 1997 μέχρι το 2007 και μέλος της εθνικής ομάδας.
 • Ασημένιο Μετάλλιο στο Κύπελλο Ευρωπαικής Ένωσης στη Σουηδία το 1999.
 • Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας το 2001.
 • Χρυσό μετάλλειο στο Διεθνές Τουρνουά Σουηδίας το 2002.
 • Ασημένιο μετάλλειο στο Παγκόσμιο Τουρνουά Πυγμαχίας στην Ιταλία το 2003.
 • Κατοχή Επαγγελματικής Ζώνης Πυγμαχίας “Urban Fighters” το 2012
 • Δύο Χρυσά μετάλλια και ζώνη στους επαγγελματικούς αγώνες Πυγμαχίας Ελλάδος (Battles) το 2013.