ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ!

Για ακόμα μια χρονιά ο Γιώργος Παππάς Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 54 κιλών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων-Παμπαίδων 2017.

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του κατόρθωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να στεφθεί ο καλύτερος αθλητής της Διοργάνωσης-Πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος ξεκίνησε την πυγμαχία από το 2012 και στα πέντε χρόνια που προπονείται στο Σύλλογο μας έχει συμμετάσχει σε τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας. Την πρώτη χρονιά κατέκτησε την δεύτερη θέση και συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, στέφεται Πρωταθλητής στα  δυο επόμενα Πρωταθλήματα στην κατηγορία του αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!

Όπως ο ίδιος μας δήλωσε στόχος του είναι να κατακτήσει την 1η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων την επόμενη χρονιά αλλά και των Ανδρών με υψηλότερο στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο προπονητής μας Μανώλης Λαβδάκης δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος για τον αθλητή μου, διότι κατόρθωσε μέσα από αντίξοες συνθήκες, έχοντας απέναντι του ομοσπονδία και διαιτητές, να κερδίσει χωρίς να αφήσει περιθώριο αμφισβήτησης του αποτελέσματος σε κανέναν».

Όλο το team του Perseas Boxing Club τον συγχαίρει και του εύχεται την εκπλήρωση των επόμενων στόχων του!