πήγαινα παλιότερα σε άλλες σχολές και μετά απο ενα πολύ μεγάλο κενό, πρόσφατα ξαναξεκίνησα πυγμαχία και γράφτηκα στο σύλλογο αυτό! Μέχρι τώρα έχω να πώ τα καλύτερα! Εκπληκτικός χώρος, φοβερή προπόνηση, αγάπη αληθινή για την πυγμαχία, γνώση, φιλική και καλή ατμόσφαιρα!

George Spanoudakiss

Best boxing gym in Athens! Excellent technical coaching and style of training. Beautiful gym. No egos. Home to all the top boxers of Greece. Would come back to Athens again literally just to train here.

Avril Mathie

Greatest boxing club in Athens. This is where future champions train!

Arsenios Eliopoulos

Πραγματική γνώση και αληθινή αγάπη για την πυγμαχία. Προπόνηση για οποιοδήποτε επίπεδο παρά τις διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Φιλικότατο περιβάλλον, μεγάλοι και καθαροί χώροι. Από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη σχολή πυγμαχίας στην Αθήνα.

Vol Tron

Μου αρέσει η σοβαρότητα και το ήθος που διέπει τον χώρο

Aggeliki Politou

Από τους καλύτερους δασκάλους-παιδαγωγούς ο Μάνος .

Vasilis Koklas

Η καλύτερη καθαρά πυγμαχίκη σχολή στην Αθήνα με διαφορά! ?✔

Thanos Fousekis

Προπόνηση για οποιοδήποτε επίπεδο, απο απλή εκγύμναση μέχρι αγωνιστικό. Επαγγελματική καθοδήγηση με πραγματικό ενδιαφέρον για την κατανόηση των ασκήσεων, την σωστή εκτέλεση τους, όπως επίσης και για την διαρκή βελτίωση της τεχνικής. Φιλικότατο περιβάλλον και καθαροί χώροι. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Panagiotis Skerlos

Απευθύνεται σε όλους. Όμορφος μεγάλος φωτεινός χώρος. Απαλλαγμένο περιβάλλον από ψευτοτσαμπουκάδες. Τρομερές προπονήσεις. Κυκλικά προγράμματα.Ανοικτά καθημερινές από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς να πας πρωί για πυγμαχία και απόγευμα να κάνεις βάρη ή το αντίθετο.Ζεστό νερό για το ντουζ μας. Κόβουν αποδείξεις.Και φυσικά προπονήσε με τους κορυφαίους του αθλήματος παγκοσμίως! Τι άλλο θέλετε; Με συγκοινωνία πρόσβαση με τα τρόλεϊ 5 και 14 στάση Φούρνος και μετά στην πλατεία τρίτο στενό αριστερά.

Dimitrios Astras

Εξαιρετική σχολή πυγμαχίας, με σωστή προπόνηση και ακριβείς ασκήσεις για να χτίσει κάποιος σωστά τις πυγμαχικές ικανότητές του.

Chris Balafas